Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Freitag, 1. März 2013


                   Nieuws van de 5 musketiers


Beste golfvrienden,

Wat hebben wij een fantastische dag gehad!! De weersvooruitzichten waren niet van dien aard dat men een droog rondje zou kunnen verwachten. Het was allemaal wellicht voor ons voorbestemd  om zo’n mooie dag met elkander te beleven. Bovenal was het ook leuk om te zien dat enige onder ons zo perfect gespeeld hebben.  Joep was wat dat betreft wel het mannetje van de dag. De musketiers gaan nadenken om voor mensen die exceptionele resultaten neerzetten   een speciale prijs in het leven geroepen gaat worden. Het was weer leuk en gezellig en het eten was volgens mij van de betere kwaliteit. Volgende maal gaan we dineren aan ronde tafels en met tafellinnen. Het kost wel een Euro meer maar u heeft meer gesprekspartners aan uw tafel.
Namens de musketiers dank  en 12 maart  is er weer een speeldag met een spelvorm. Vanwege de samenstelling van de teams is de deadline voor afzegging de zondagavond om 18.00 uur.

Tot  de   twaalfde maart ,  Chris van Bemmelen.   



Beste golfvrienden,

Het is mij te duiden dat ik niet beter heb in kunnen schatten hoe het zit met de maten en de coupenaden van de dames. Daarom zijn aankomende week bij Mariesol in de Bonalba winkel al shirts te passen die u eventueel tot aankoop van ons clubshirt kunnen bewegen. Echter!!!!!! :
Alle mails van voor 2 maart betreffende bestellingen voor een mooi ademend shirt (uitverkoop 25  Euro) met een Bonalba logo en een Hollands vlaggetje op de rechter mouw door ons aangeboden voor 12 Euro moeten dit nogmaals bevestigen en ook met de gewenste maatvoering. Op de speeldag van de twaalfde kunnen de aanwezigen ook passen zodat er weinig mogelijkheid is om naderhand gewag te kunnen maken. Het gaat om xxxl, xxl, xl, l, m, s .

Hopelijk u goed geïnformeerd te hebben,   Chris van Bemmelen

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen