Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Mittwoch, 15. Oktober 2014



Beste golfvrienden,

Dinsdag 28.10.2014 is weer een golfdag voor onze club waarbij we weer een spelelement inbrengen. We willen een team-score met Stableford verrekening per speler per hole spelen. De exacte onderverdeling qua weging van de holes wordt in de mail van 25/ 26 oktober gemeld. Tevens is er voor de beste score bij de heren als bij de dames een flesje te winnen.
Overtuig u wel dat u aan dit spel mee wil doen en niet tussentijds beslist om uit te stappen. Degene die dat doet hoeft niet meer te rekenen op clementie. We gaan er hopelijk weer een mooie dag van maken. Op elke par drie zijn er weer 3 balletjes te verdienen voor de neary en zo zijn er ook prijzen voor een par voor de non-handicapers en de birdie voor de handicapers. Zoals gewoonlijk is er na de prijsuitreiking weer de mogelijkheid om gezamenlijk te eten. De starttijd is om 9.28 uur onder shotgun hetgeen impliceert dat het eten wellicht om 14.45 uur zou kunnen worden opgediend.
Met vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.



De volgende spelers hebben zich aangemeld : Ton Ariaans , Chris van Bemmelen  , Fons de Jong , Richard Kern , Maurice en Christine Buol , Hans Hoogendoorn, Gertha Muster , Rein Pluylaar , Koos Stam , Helmut Treiber , Ruud van Velthuijsen , Eddy Verschaeren , Rob en Wil Vuyk , Rob Plag , Ron en Nicole van Looy, Ariana Scheurkogel, Dina Kok.
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen