Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Dienstag, 5. Januar 2016



Beste golfvrienden,

Aankomende dinsdag , 12.01.2016 , starten we het nieuwe jaar met de eerste Gouda Art Gallery Competitie van het jaar 2016. We zijn blij dat onze sponsor Koos Stam zich weer bereid heeft verklaard om enige prijzen ter beschikking te stellen. De spelregels blijven gelijk aan het afgelopen jaar. We spelen op deze toernooidagen een wedstrijd met Stableford verrekening. Over het jaar heen tellen uw 4 beste scores mee voor de eindklassering. Tevens is het zo dat u zeker 4 maal moet hebben meegedaan om voor een prijs in de Gouda Art Gallery Competitie in aanmerking te komen. De eindklasseringen in de Stableford competitie bij de vrouwen en mannen zijn leidend hetgeen wil zeggen dat winnaars in deze competities niet meer in aanmerking komen voor een prijs in de competities voor de verrekening van de birdies , de parren en de bogies .
Dinsdag hebben we weer de gebruikelijke prijzen voor de birdies , de parren en natuurlijk de nearies. Hoe de flessen wijn verdeeld gaan worden is nu nog even de vraag maar wordt u aankomend weekend mede gedeeld. Na de prijsuitreiking is er weer de mogelijkheid om gezamenlijk te eten in het clubhuis.
Voor 2 februari willen we voor de prijsuitreiking voor het jaar 2015 een eten organiseren in Hotel Bonalba. Gaarne zouden we reeds spoedig willen weten of u daar acte de préséance geeft. Of u alleen of samen met uw partner komt is ook iets wat we gaarne willen weten.
Voor komende dinsdag 12 januari hebben de volgende spelers zich opgegeven : Rob en Hetty Snijders , Joep en Jeanette Malenstein , Rob en José Plag , Ton Ariaans , Daniel Aubry , Chris van Bemmelen , Sonja en Ivo Christofels , Richard Kern , Helena Koomen , Peter v/d Mee , Erik en Elsie Paesmans , Koos Stam, Ruud van Velthuijsen en Eddy Verschaeren, Karine de Goedt, Luc Sienaert, Christine en Maurice Buol, Gertha Musters, Odulf Beijk.

Met de vriendelijke groeten van,

Helmut en Chris.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen