Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 11. April 2016

Beste golfvrienden,

De 19de april hebben we weer onze golf dag op Bonalba. Het wordt een teamspel. Aanmelden gaat volgens de bekende weg, via het blog. Afmelden kan ook via het blog, maar niet een half uur voor aanvang van de wedstrijd! Dan zal dit toch telefonisch moeten.
Mocht u zich onder de personen bevinden die zich niet hebben laten zien zonder bericht ( omdat het regende) dan staat u niet opgesteld voor de clubdag.
Tevens bevinden zich hieronder personen die wel zouden komen eten, maar daar ook niets over hebben laten weten.
Het restaurant kan dit niet waarderen en de geloofwaardigheid van de club wordt daarmee beschadigd. Wie de schoen past, trekt hem aan.
Wij zijn een club van golf liefhebbers, die wel de regels respecteren tijdens het spel, maar doen wij dat ook bij hole 19?
Het is liefdewerk, oud papier voor de organisatoren, bedenk dat goed. Het was dus teleurstellend op 5 april 2016 als je om 7.45 uur, niet spelend, klaar zit om alles te regelen. Aardig om te vermelden dat diegenen die wel acte de préséance hebben gegeven, niet nat zijn geworden en heerlijk hebben gegeten.
Aangemeld voor de 19de  hebben zich: Daniel Aubry , Gunther Bakker , Robin en Christa Binneweg , Christine en Maurice Buol , Hans Hoogendoorn , Santi , Gerard Sluimer , Jan en Thea van Spellen , Koos Stam , Greta Biersteker , Peter v/d Mee , Erik en Elsie Paesmans , Klaas Klasens , Eddy Verschaeren, Chris van Bemmelen, Johan Draaijer, Helena Koomen, Ivo Christoffels, Sonja Christoffels, Luc Sienaert,  Gerard en Alie Boekhorst, Ruud v. Velthuijsen, Rob en wil van Dongen, Gertha Musters en Odulf Beijk, Trees van Pinxten, Rein Pluylaar . Vrijdag a.s. is de laatste dag dat u zich kan aanmelden.
Met de vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen