Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Samstag, 13. Mai 2017



Beste golfvrienden,

Om 8.48 uur hebben we onze eerste afslagtijd op onze spelletjesdag. We gaan een Texas Scramble spelen waarbij elke speler minimaal 4x verantwoordelijk is voor de eerste drive. De regels zijn inmiddels wel bekend nemen wij aan. Op de parren 3 zijn er weer de prijzen voor de neary. Er zijn geen prijzen voor de birdies. Er is een Stableford verrekening voor elk team. De teams in de eindklassering op positie 1 – 3 en 5
worden geëerd met een fles wijn. Na de prijsuitreiking is er de mogelijkheid om gezamenlijk te eten. Wanneer wenst mee te eten dan is het prettig dat u zo snel mogelijk doorgeeft wat u wilt eten. De keuken wenst het graag zondagavond van ons te weten.
De wedstrijdindeling is als volgt:

Hole
uur
Speler
Hcp
Buggy
1
 8.48
Aubry,Daniel
8,4

Bakker, Günther
36,4

Stam, Koos
23,3

Plag, Rob
18,0







1
 8.56
Klasens,Klaas
10,2

Vuyk, Wil
33,8

Pluylaar, Rein      24,4










1
 9.04
Hoogendoorn, Hans
10,7

Velthuijsen, Ruud van
30,6
x
Draaijer, Johan
23,2
x
Buol, Maurice
15,3







1
 9.12
Cottaar, Jan
11,3

Ogrady, Patricia
27,6
x
Hung, Santi
19,7

Klasens, Gerda
18,3
x






1
 9.20
Ogrady, Norman
13,4

Cottaar, Yvonne
27,5
x
Plag, José
22,5
x
Vuyk, Rob
18,6







1
 9.28
Kern, Richard
13,5

Ariaans, Ton      23,2

Draaijer, Diny
20,0
x
Pluylaar, Brenda
36,0







1
 9.36
Treiber, Helmut
11,7

Buol, Christine
29,3
x
Bemmelen, Chris van
15,8
x





Met de vriendelijke groeten,

Helmut en Chris






Beste golfvrienden,

Het menu voor 16.05.2017 in ons clubhuis:
Entrada:

Magret Duck Salad = eend /pato

Primero:

Salmon Steak with parsley sauce = zalm steak met peterselie saus / salmon con salsa de perejil

                                                    of / o

Roast beef with  Yorkshire pudding and brown gravy sauce = Gegrild rundvlees met een bruine vleessaus met Yorkshire dressing
                                                                                                               Boeuf griller avec une sauce de viande et une sauce de Torkshire.

Postre:

Cream of Baileys

Wanneer u komt eten wilt u dan in het weekend aangeven of u vlees of vis kiest en dat doorgeven aan het blog.
Quand tu veut manger s.v.p. me envoyes un mail au blog que tu veut choisir, viande ou poison dans le weekend.

Met de vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen