Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 7. Oktober 2013



Beste Golfvrienden,
De belangstelling voor de (dinsdag-)golfspeeldagen van Club Holanda wordt steeds groter.
Heel erg leuk al die aanmeldingen, maar we hebben ´slechts´10 starttijden dwz wij kunnen 40 deelnemers plaatsen.
Om in elk geval onze ´vaste deelnemers ´(zij die 5xper jaar meespelen) niet teleur te stellen, krijgen zij voorrang bij de inschrijving. Dat inschrijven moeten zij wel tijdig doen dwz uiterlijk één week voor de speeldag. Dus meespelende gasten, vrienden etc. hebben nooit voorrang op ´vaste deelnemers´.
Bij te late inschrijving door ´vaste deelnemers´worden zij - als de inschrijflijst vol is - op de reservelijst geplaatst.
Als er voldoende ruimte is kan uiteraard iedereen die zich opgeeft meespelen. Uiterste dag van inschrijving en de uiterste dag van afmelden is op de vrijdag vóór de speeldag.
Voorinschrijving kan max. 4 weken vóór de speeldag gebeuren.U kunt zich dus niet alvast voor het gehele jaar inschrijven.
Suggestie: Is de startlijst vol en valt u buiten de boot ! Probeer zelf een starttijd te boeken aansluitend aan de clubtijden, zodat u na afloop wellicht gezellig mee kunt eten
Uw inschrijving maakt u door te mailen naar ons blog :  http://club-holand.blogspot.com.es     Mailadres: clubholand@gmail.com
Namens de 5 musketiers groet ik u,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen