Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 5. Januar 2015



Beste golfvrienden,

Nogmaals de aller beste wensen voor  2015!!!!
Dinsdag 13.01.2015 begint ons nieuwe seizoen om 9.12 uur. We starten met de Gouda Art Gallery Competitie. Dit is een competitie die gebaseerd is op Stableford verrekening. Door het jaar heen moet u minimaal 4 keer hebben deelgenomen om voor de prijzen in aanmerking te komen. Degene die frequenter hebben meegedaan mogen hun 4 beste scores selecteren. Tevens wordt er een competitie tijdens deze wedstrijden opgestart waarbij over het hele jaar heen een totaal score wordt opgebouwd over de slagen die u gemaakt heeft. Een eagle telt voor 4 punten, een birdy telt voor 3 punten, een par telt voor 2 punten en een bogey voor 1 punt. Aan het eind van het jaar zijn voor de beste 10 resultaten prijsjes beschikbaar.
Voorts blijft alles een beetje van hetzelfde. De flessen wijn voor de klasseringen en de balletjes voor de neary en het balletje bij de par of de birdy.
In het weekend krijgt u de wedstrijdindeling. Tot op heden hebben de volgende spelers zich opgegeven om mee te doen:
Rob Plag, Chris van Bemmelen,  Christine Buol, Maurice Buol, Richard Kern, Helena Koomen, Ariane Scheurkogel, Caro Waldhausen, Chris Krosenbrink, Wim Krosenbrink, Marijke Fonville, Thijs Fonville, Greta Biersteker, Peter van der Mee, Koos Stam en Ruud van Velthuijsen.

Met vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen