Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Donnerstag, 25. Dezember 2014

 


Beste golfvrienden,

Het jaar loopt nu echt snel naar zijn einde. Namens Helmut , Rob en José Plag wil ik u hartelijk danken voor het afgelopen seizoen. Tevens wensen wij u zeer fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar toe!!!!
Zoals u op het blog kunt zien beginnen we in 2015 op 13 januari weer met ons nieuwe seizoen. De eerste speeldag van de maand is altijd een wedstrijd met Stableford verrekening en de tweede speeldag heeft altijd een spelvorm in petto.
Wat nieuw wordt voor ons allen in 2015!!!!!  Namens Gouda Art Gallery wordt er door ons een jaarcompetitie 2015 opgezet bij de wedstrijden met Stableford verrekening. Om mee te doen om de prijzen moet u minimaal 4 maal hebben deelgenomen.
Natuurlijk zijn er ook bij de speeldagen weer de gebruikelijke prijzen . Flesjes wijn voor de klassering ,balletjes voor de neary en het balletje voor de birdy bij de handicaper en bij de par voor de non-handicaper.
Wat betreft het eten na de speeldag zullen we natuurlijk ook ons clubhuis blijvenaandoen maar dat zal geen vast gegeven zijn.
Hopelijk mogen we weer veel plezier aan elkaar beleven.
Met vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen