Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Dienstag, 12. Mai 2015



Beste golfvrienden,

Dinsdag , 19.05.2015 , om 9.36 uur hebben we weer een dag dat er een spel wordt gespeeld. Dit maal in teamverband. Wat het precies gaat worden en met wie u speelt kunt u aankomend weekend lezen op het blog.
Gaarne wil ik op het blog ons bijzondere samenzijn na de wedstrijd van 5 mei vermelden. Na het eten nam Koos Stam het woord. Zijn gevoelens bij de dodenherdenking van 4 mei met vervolgens een voor hem slechte nachtrust , zijn herinneringen over zijn Rotterdam , deelden hij met ons. Een fotoalbum bevestigde hoeveel geluk je gehad moest hebben wanneer je in het gebombardeerde gebied bij de overlevenden behoorde. Het was indrukwekkend.
Voor mij bleek dat op deze dag ons clubje meer was dan alleen een golfvereniging. Al had je de oorlog dan niet lijflijk meegemaakt , was één van de conclusies dat de naoorlogse generatie in feite ook oorlogskinderen zijn. Het heeft me geraakt en wil Koos met zijn speech bedanken.
Nu weer over tot de orde van de dag. Tot nu toe hebben de volgende spelers zich opgegeven : Daniel Aubry, Chris van Bemmelen , Maurice en Christine Buol , Hennie van Delsen , Elly Maessen , Rein Pluylaar , Santi , Gerard Sluimer , Ton Ariaans , Helena Koomen , Alie en Gerard Boekhorst , André Bronsgeest , Koos Stam , Helmut Treiber , Ruud van Velthuijsen , Eddy Verschaeren , Gregor en Ria Janzing , Ron en Nicole van Looy , Ria v/d Kooy , Familie Vuijk, Rob Plag en Gerard Fokke, Luc Sienaert,  Albert en Tiny Manders.

Met de vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen