Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Dienstag, 10. November 2015



Beste golfvrienden,
Jammer genoeg speelde het weer voor degene die zich met een buggy moeten verplaatsen op de laatste Gouda Art Gallery competitie hen parten. Ze mochten de baan niet op hetgeen voor Helmut en mij nogal wat werk met zich mee bracht om de wedstrijdindeling op het laatst nog te veranderen. Het was allemaal goed gelukt en uiteindelijk gingen we toch nog met 8 flights de baan in. Dat je na zo’n regendag weer een prachtige dag mag hebben. Het was weer top en ook de after party was weer bijzonder gezellig.
Voor dinsdag 17.11.2015 staat weer onze spelletjes dag op het programma. In het weekend bij de wedstrijdindeling kunt u lezen wat we gaan doen. Zoals gebruikelijk kun u na de prijsuitreiking weer deelnemen aan het gezamenlijk eten in het clubhuis.
De aangemelde spelers zijn : Rob en José Plag , Joep en Jeanette Malestein , Daniel Aubry , Chris van Bemmelen , Greta Biersteker , Robin en Crista Binneweg , Alie en Gerard Boekhorst , Christine en Maurice Buol , Hennie van Delsen , Hans Hoogendoorn , Richard Kern , Peter v/d Mee ,Santi Hung , Koos Stam , Helmut Treiber , Ruud van Velthuijsen , Johan en Diny Draaijer en Eddy Verschaeren, Gerard Sluimer, Elly Maessen, Gertha Musters, Odulf Beijk, Dominique Billaud, Michel en Rejanne Le Borgne. 

Met de vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen