Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 23. Januar 2017

Beste golfvrienden,

Op 07.02.2017. hebben we onze tweede wedstrijd in De Gouda Art Gallery Competitie. Voor het jaar 2017 hebben we besloten met een andere verdeling van de jaarprijzen te komen. We hebben besloten om de prijzen voor de bruto ranking te laten vervallen. De 2 vrijkomende prijzen worden het volgend jaar bij de prijsuitreiking voor het jaar 2017 in een loterij aangeboden. Voor de Stableford competitie gaan we geen onderscheid meer maken tussen mannen en vrouwen. Bij de maandelijkse competitie blijft alles bij het oude. De flessen worden weer over ons allen verdeeld waarbij niet alleen de winnaar met een flesje wijn naar huis gaat, maar ook eventueel de nummer 15. De prijzen voor de nearies, de birdies en de parren voor hen met een handicap hoger dan 36 leveren ook in2017 weer prijzen op. Maar…….wat is nieuw? Voor de jaarprijzen hebben we ons gehele bestand van spelers in twee groepen gedeeld, hetgeen afhankelijk is van de handicaps. De grens tussen groep A en groep B, zowel bij mannen als bij vrouwen, zal maximaal 26 slagen voor groep A zijn en minimaal 27 slagen zijn voor groep B. Wanneer men gestart is in groep A en de handicap wordt in de loop van het jaar groep B waardig, dan blijft men toch voor het gehele jaar bij groep A behoren. Zo geldt dit ook voor hen die in Groep B starten en door hun goede spel een groep A waardige handicap bewerkstelligen blijven tot aan het eind van het jaar 2017 in groep B. Voor de eindklasseringen 1 en 2 in groep A en B worden prijzen door De Gouda Art Gallery beschikbaar gesteld.
Op 21.02.2017. hebben we het feest van de Gouda Art Gallery wederom in Hotel Bonalba. De kosten zullen zeker 30€ bedragen en wellicht een beetje meer. Het doel is echter om er weer een mooie afsluiting van te maken zoals het afgelopen jaar. Gaarne wil ik nu al weten of u mee wilt spelen op onze spelletjes dag waarbij iedereen met een prijs naar huis gaat. Wilt u dit doorgeven op het blog of belt u mij persoonlijk.
Op 07.02.2017. gaan we weer bij Pablo eten. Hans Hoogendoorn is de man die het voor ons allen ongetwijfeld weer in goede banen zal leiden. Voor de wedstrijd hebben tot nog toe de volgende spelers zich opgegeven: Rob en José Plag, Nico en Gwen van Aalst, Chris van Bemmelen, Ton Ariaans, Greta Biersteker, Christine en Maurice Buol, Diny en Johan Draaijer, Hans Hoogendoorn, Richard Kern, Helena Koomen, Luc Verhaegen,  Daniel Aubry, Eddy Verschaeren, Koos Stam, Helmut Treiber,  Jan en Yvonne Cottaar, Ruud van Velthuijsen, Réjanne en Michel Le Borgne, Dominique Billaud en Santi Hung, Karine de Goedt, Luc Sienaert en Valerie en Diane, Gerda en Klaas Klasens, Wil en Rob Vuijk, Gunther Bakker.

Met de vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen