Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Mittwoch, 14. Juni 2017

Beste golfvrienden,

Dinsdag de 20ste juni hebben we onze spelletjes dag. In het weekend zal bij de wedstrijdindeling de spelvorm bekend worden gemaakt. We starten om 8.56 uur. Voor de periode september , oktober , november en december zijn de starttijden vastgelegd. Zoals gebruikelijk op de eerste en de derde dinsdag van de maand. We starten om 8.48 uur of om 8.56 uur en hebben per keer 8 starttijden toegewezen gekregen.
Na de prijsuitreiking is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het gezamenlijke eten. Deze week zal nog op het blog aangegeven worden wat er aan vis of vlees op het menu staat. Wilt u zo vriendelijk zijn voor de zondagmiddag dan kenbaar te maken wat u wilt eten.
Tot nog toe hebben de volgende spelers zich opgegeven : Ton Ariaans, Daniel Aubry, Chris van Bemmelen, Greta Biersteker, Ivo en Sonja Christoffels, Chantal Guy, Hans Hoogendoorn, Helena Koomen, Wim Krosenbrink, Jean Claude Lacotte, Michel en Réjane Le Borgne, Chun Sim Lee Park, José en Rob Plag, Rein Pluylaar, Helmut Treiber, Ruud van Velthuijsen, Eddy Verschaeren, Günther Bakker, Luc Verhaegen, Luc Sienaert.


Menu 20.06.2017.

 Entrada:
Ensalada Murciana

Secundo:
 Merluza

              of/o

Pollo Chilinoron

 Postre:
Helado / fruta

Wilt u doorgeven voor zondagmiddag wat u wilt eten.




Met de vriendelijke groeten,

Helmut Treiber en Chris van Bemmelen

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen