Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Samstag, 10. März 2018



Beste golfvrienden,

Helmut en ik hebben af en toe het gevoel alsof we de aanvoerders zijn van een gezelligheidsvereniging. Na het fantastische feest in Hotel Bonalba hadden we na The Gouda Art Gallery Competition van 6 maart wederom met bijna 40 mensen een super gezellige namiddag bij Els Foguers de Pablo met fantastisch eten. Het golfen is natuurlijk de aanleiding voor deze leuke after parties. Het is toch bijzonder, wanneer je er voor open staat, je veel plezier kan hebben met andere Europeanen die het in feite mogelijk hebben gemaakt dat ons clubje nog steeds bestaat. Zonder hen hadden we al  vele starttijden terug moeten geven en daardoor permanent ons quotum verloren. Helmut en ik zijn trots dat wij een clubje runnen waar plezier hoogtij viert, dat taal af en toe een probleem kan zijn is een feit maar het is ook zo dat Helmut en ik altijd rekening houden met eventuele taalbarrières bij het indelen van de flights. Een puur Nederlandse club is door de jaren van de economische crisis een utopie geworden. Club Centro International????
Aankomende 20.03.2018 gaan we eten bij El Papagayo in Campello. Het menu wordt aankomende week op het blog weergegeven en dan is het wenselijk dat u voor zondagavond uw menukeuze doorgeeft aan het blog of aan mij.
Voor de spelletjes dag hebben we besloten dat er op één dag twee competities worden verspeeld. Er is een normale competitie met Stableford verrekening maar ook een competitie voor de beste putter.
De mogelijkheid om geïntroduceerd te worden is er. De volgende spelers hebben zich opgegeven: Ton Ariaans, Daniel Aubry, Jacques Bardot, Chris van Bemmelen, Greta Biersteker, Dominique Billaud, Christine en Maurice Buol, Alain Castaing, Jean Charles Colini, Caroline en Gilles Delembre, Karine de Goedt, Pascal Guy, Jacques en Nicole Henaff, Hans Hoogendoorn, Rejanne en Michel Le Borgne, Guy Letort, Peter v/d Mee, Carole en Henri Roudot, Luc Sienaert, Jan en Thea van Spellen, Koos Stam, Ria en Gregor Janzing, Leny en Win van der Kooij, Nico en Gwen van Aalst, Wil en Rob Vuijk, Helena Koomen, Santi Hung.

Met de vriendelijke groeten,

Helmut Treiber en Chris van Bemmelen    

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen