Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Donnerstag, 13. Dezember 2018


Beste golfvrienden,
Aankomende dinsdag , 18.12.2018 , hebben we de laatste “spelletjes dag” van het jaar 2018. We gaan een Texas Scramble spelen maar of dit nu met een duo, een trio of met alle flightgenoten zal zijn is afhankelijk van het aantal deelnemers. Er zijn de gebruikelijke prijzen voor “the nearest to the pin” op de par 3 holes. Birdies geven vandaag “pas de prix”.
Na de prijsuitreiking gaan we eten bij La Cova in Campello . Het is leuk te vermelden dat Pascal Guy op de “spelletjes dag” voorafgaand van ons jaarfeest in Hotel Bonalba op 19.02.2019 “the nearest to the pin” gaat sponsoren. Hij is ook iets aan het bedenken voor prijzen voor de birdies. De afgelopen 3 jaar heeft ons team dat deelneemt in de Costa Blanca League Competitie gespeeld in mooie shirts die geheel gesponsord waren door Fred Giesbers. Onze dank daarvoor is groot. Jammer genoeg is de kwaliteit van shirtjes niet eeuwig durend. Het zou makkelijk zijn om Fred wederom te vragen maar dat vinden Helmut en ik een beetje te kort door de bocht. De spelers dragen bij het nieuwe shirt ook bij aan de aanschafkosten maar wij proberen door sponsoring de kosten iet wat te verminderen. Daarom is het leuk te vermelden dat Hotel Bonalba en het waterbedrijf wtrtppnt van de dochter van Wim Krosenbrink reeds toezeggingen hebben gedaan om met een logo op het nieuwe shirt te willen staan. We zijn nog op zoek naar meerdere sponsoren. Wanneer u ons kunt helpen zou dat fijn zijn. We hopen op het jaarfeest ons nieuwe shirt te kunnen presenteren.
De opzet van The Gouda Art Gallery Competition gaat volgend jaar veranderen. Het blijft een Stableford wedstrijd met zijn normale handicap verrekening. De flessen wijn worden gelijk de afgelopen jaren verdeeld aan de vooraf afgesproken eindklasseringen. Wat echter nieuw wordt is dat de eerste 15 spelers punten krijgen aflopend van 15  voor nummer 1 naar 1 punt voor nummer 15. Er zal geen onderscheid meer gemaakt worden tussen vrouwen en mannen. De beste 5 resultaten over het gehele jaar bepalen uw eindklassering. We spelen wederom in 2 categorieën qua handicaps. We moeten nog het een en ander uitwerken om het te perfectioneren, maar dat zal voor de aanvang van volgend jaar wel in orde komen. Voorts wensen Helmut en ik u hele prettige feestdagen toe en de aller beste wensen voor 2019.
De volgende spelers hebben zich aangemeld voor aankomende dinsdag : Ton Ariaans , Daniel Aubry , Chris van Bemmelen , Greta Biersteker , Pierre Boinnot , Patrick Boucard , Christine Buol , Karine de Goedt , Chantal Guy, Marylou en Pascal Guy , Robert Heyens , Helena Koomen , Jean Claude Lacotte , Peter v/d Mee , Elsie en Erik Paesmans , Luc Sienaert , Koos Stam , Helmut Treiber , Ruud van Velthuijsen, Diny Draaijer en Sandra Woodfine.

Met de vriendelijke groeten ,

Helmut Treiber en Chris van Bemmelen



PS : Wilt u voor zondag aangeven of u komt eten / S.v.p. voulez vous dire que vous mangez avec Club Centro avant Dimanche.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen