Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 14. Januar 2019


Beste golfvrienden,

Aankomende dinsdag , 22.01.2019 , hebben we onze eerste spelletjes dag van het jaar. Wat we gaan doen delen we mee bij de presentatie van de wedstrijdindeling. Natuurlijk zullen er weer de gebruikelijke prijzen zijn en afhankelijk van de spelvorm ook voor de birdies.
Het feestgedruis voor 19.02.2019 is in volle gang!!! Pascal Guy heeft zijn artistieke gaven volledig gebruikt om super birdie prijzen te sponseren zoals hij ook alle “ the nearest to the pin” op de parren 3 holes van een prijs voorziet. Wij zijn blij met Pascal. Ook Greta met haar cabaret is in volle actie. Michel Allanic oefent als een malle op zijn gitaar. Voor mij , Chris , is het door de jaren heen fijn te ervaren dat door de afname van de Nederlanders binnen onze club , door vergrijzing en overlijden , in de afgelopen jaren het draagvlak om gezamenlijk zo’n leuk gezelschap bij elkaar te hebben met Duitsers , Belgen en zeker met Franzen mij erg veel deugd doet. Karine en Peter maken zich al op om gelijk aan vorig jaar een fijne disco te organiseren. Patrick traint zijn vingervlugheid uit zijn Las Vegas periode om ons te verrassen met zijn goocheltrucs . Zijn vrouw Lisa zal ons verblijden met haar accordeon waarmee ze ook onze “Franzen” zal ondersteunen. Wanneer u dit leest en u heeft zich nog niet opgegeven dan verzoek ik u vriendelijk om dit binnenkort te doen. Wij willen u misschien ook een beetje fêteren en daarvoor is het belangrijk om te zien hoeveel budget daarvoor vrij gemaakt moet worden.  
Gezamenlijk hebben Helmut en de Bemmeltjes vandaag ,14.01.2019 , een keus gemaakt voor het nieuwe shirt dat Club Centro in de Costa Blanca League gaat gebruiken. Wij zullen dit shirt op onze feestdag presenteren. Echter voor spelers die ook gaarne zo’n mooi shirt willen hebben , voorzien van ons eigen logo maar niet van de sponsoren , bestaat er de mogelijkheid om voor bijna 30€ dit mooie shirt aan te schaffen . Het voelt als katoen , een marktkoopman zou echter zeggen dat het er naast heeft gelegen. Het ziet super uit en moet ongetwijfeld goed zijn om enige seizoenen te gebruiken.
We gaan 22.01.2019 weer eten bij La Cova. Wanneer u deel wilt nemen dan is het prettig dat u voor zaterdagavond aangeeft dat u mee wilt eten.
De volgende spelers hebben zich tot nog toe opgegeven : Michel Allanic , Daniel Aubry , Chris van Bemmelen , Dominique Billaud , Pierre Bonniot , Patrick Boucard , Maurice en Christine Buol , Christine Chasselat , Caroline en Gilles Delembre , Leo Gemperle , Karine de Goedt , Chantal Guy , Pascal en Marylou Guy , Ria en Gregor Janzing , Richard Kern , Wim Krosenbrink , Jean Claude Lacotte , Elsie en Erik paesmans , Luc Sienaert , Koos Stam , Sandra Woodfine, Helmut Treiber , Jacques Bardot, Wil en Rob Vuijk, Greta Biersteker, Peter v.d.Mee.

Met de vriendelijke groeten ,

Helmut Treiber en Chris van Bemmelen

PS : Dank aan onze vertaalster Caroline Delembre

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen