Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Mittwoch, 30. Januar 2019


Beste golfvrienden,

Het jaarfeest over 2018 , in Hotel Bonalba op 19.02.2019 , komt steeds dichter bij. Zoals reeds eerder op dit blog is vermeld ,  wordt er actief gewerkt om er een fantastische namiddag van te maken. Het cabaret , de goochelaar , de accordeoniste , de gitarist , de disco , de sponsor voor de neary / birdy , de eetcommissie maar zeker onze hoofdsponsor Koos Stam zijn allen bezig om de puntjes op de i te zetten. Helmut en ik hopen op tijd te zijn om het nieuwe shirt van Club Centro te kunnen presenteren . We geven u de mogelijkheid om ook zo’n shirt aan te schaffen voor 25€ met alleen op de linker borst het nieuwe logo van onze club . Wanneer u het wenst kan u voor 5€ per reclame item een keuze maken uit de 4 sponsoren van onze club als toevoeging op uw shirt . Wanneer u zich nog niet heeft opgegeven voor het feest dan is het wenselijk dat u dit spoedig doet in verband met de logistiek die zo’n feest met zich mee brengt.
Op 05.02.2019 hebben we de tweede ronde van The Gouda Art Gallery Competition 2019 . De eerste afslagtijd is om 8.40 uur . Na de prijsuitreiking gaan we eten bij La Cova. Hopelijk willen nu alle eters zich op tijd aanmelden voor zaterdagavond of ze mee willen eten . Dan zitten we wat ruimer!!!!! De volgende spelers hebben zich aangemeld:
Michel Allanic , Daniel Aubry , Jacques Bardot , Chris van Bemmelen , Greta Biersteker , Dominique Billaud , Pierre Bonniot , Patrick Boucard , Christine en Maurice Buol , Christine Chasselat , Jean Charles Colini , Caroline en Gilles Delembre , Leo Gemperle , Karine de Goedt , Chantal Guy , Pascal en Marylou Guy , Richard Kern , Wim Krosenbrink , Jean Claude Lacotte , Peter van de Mee , Elsie en Erik Paesmans , Luc Sienaert , Koos Stam , Andrea Straus en Marcel Barink , Helmut Treiber , Luc Verhaegen , Rob en Wil Vuyk en Sandra Woodfine, Rejane en Michel Le Borgne.

Met de vriendelijke groeten,

Helmut Treiber en Chris van Bemmelen

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen