Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Dienstag, 2. April 2013



Beste golfvrienden.

De negende april is het weer zo ver . Vanaf twaalf over negen hebben we 10 starttijden verdeeld over hole 1 en hole 10 . Ofwel bij deze wordt uw aanwezigheid om 8.30 uur gewenst. Gaarne wederom met gepaste munten ( 2 Euro p/p). Vouchers zijn weer af te nemen bij Rob Plag ( 30 Euro greenfee , 12 Euro buggy ). U kan natuurlijk ook altijd geïnviteerd worden door een clublid.

Tevens zijn de club-shirts voor diegene die ze besteld hebben aanwezig voor afname. Gaarne ook met contant geld.

We gaan een scramble spel spelen. Elke flight van 4 spelers moet per persoon 4 afslagen noteren over de 18 holes . Het spel is zo eenvoudig dat na deze eerste slag het team rondom deze eerste slag, een stoklengte door de baan, een bal mag droppen. Vervolgens slaan alle flight-genoten wederom hun slag. Elke keer mag de beste bal gekozen worden voor de volgende slag alwaar men wederom mag droppen. Op de green mag de afstand t.o.v. van de gekozen bal niet verder zijn dan 10 centimeters. Afhankelijk van de handicap van de flight worden de prijzen verdeeld. Hopelijk wordt het weer een leuke dag en gaan we buiten de winnaars op de par 3 voor hun neary ook de teams op plaats 1 , 3 en 6 verrassen met een prijs.

Voorts hebben we een forse donatie gekregen van een vriendin van onze club. Het is een reis – bag voor onze clubs. Echter hoe we deze gaan verloten onder onze leden geeft ons nog enige hoofdbrekens. U wordt daarvan op de hoogte gesteld. We richten ons nu op het wedstrijdschema en melden dat in de loop van deze week.

Natuurlijk willen we weer in zo’n gezellige ambiance eten als de laatste twee keer. Het enthousiasme over de tafel-setting en de wetenschap dat we geen haute cuisine gaan eten maar dat socialiseren een belangrijk issue is geeft ons vertrouwen voor de volgende ronde.

Gaarne zou ik willen weten wat u absoluut niet wil eten bij ons gezamenlijk eten. Tot dusver is het voor mij ook zo af en toe een surprise wat ons geoffreerd wordt maar gaande weg kan ik daar meer invloed op uitoefenen. Mail mij a.u.b. wat voor u niet als prettig eten ervaren wordt.

XXX en big hughes van Chris van Bemmelen

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen