Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Dienstag, 11. Juni 2013



Beste golfvrienden,

Op dinsdag 18 juni hebben we onze laatste speeldag van de eerste helft van het seizoen. We starten onder shotgun en wel om 9.20 uur. Daarom is het gewenst dat u zich om 8.45 uur meldt in het clubhuis. Wederom hebben wij de vraag dat u de 2 Euro voor de contributie gepast betaald. Ook zijn er green fee- en buggyvouchers verkrijgbaar voor respectievelijk 30 E / 12 E.
We spelen een wedstrijd op basis van uw handicap met Stableford verrekening. Na de prijsuitreiking is er weer de mogelijkheid tot gezamenlijk eten in het clubhuis.
Gedurende de maanden juli en augustus willen we u in de mogelijkheid stellen om toch met een aantal clubgenoten op de dinsdagen door de baan te gaan. Op onze website http://club-holand.blogspot.com.es/  kunt u kijken hoeveel flights er zijn en/of er nog plaats is om mee te doen. Zo ja , wilt u dan Helmut en mij mailen.
Voorts ben ik gevraagd door Luis Méndez , de organisator van het maandelijks terugkerende seniorentoernooi op Bonalba,
u te informeren dat het ook voor u mogelijk is om aan deze jaarcompetitie mee te doen. Uit eigen ervaring maar ook die van Helmut , Hans van der Heijden, Koos Stam en in het verleden ook Ton Ariaans wil ik u melden dat het voor spelers zoals voornoemd het ook mogelijk was om daar een mooie prijs te behalen. U kunt het bij ons navragen hoe het werkt. Ik heb begrepen dat Wilson Staff bij meer deelnemers als sponsor de prijzenpot gaat verhogen.
Met vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.

De deelnemers voor dinsdag 18 juni zijn : 
 

Ariaans, Ton
Bemmelen, Chris 
Boekhorst, Alie
Boekhorst, Gerard
Brinkman, Jan
Buol, Christine
Buol, Maurice
Dongen, Rob van
Dongen, Wil van
Eijl, Toon van
Goedt, Karine de
Heijden, Hans v.d.
Hoogendoorn, Hans
Koomen, Helena
Pinxten, Trees van
Plag, José
Pluylaar, Rein
Santi
Sienaert, Luc
Snijders, Hetty
Snijders, Rob
Stam, Koos
Str v Schijndel, Carel
Treiber, Helmut
Velthuijsen, Ruud

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen