Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Mittwoch, 12. Februar 2014



Beste golfvrienden,

Aankomende dinsdag hebben wij weer onze Stableford competitie. Afgelopen keer hebben we weer een leuk team spel gehad. Het  was echter wel een nare ervaring dat enige onder ons no – show gaven en/ of pal voor je naar bed gaat andere , je wedstrijdschema in de war kunnen sturen. Wij hebben besloten deze mensen onder aan de lijst te plaatsen.
Maar ondanks de moeilijke start voor de leiding hebben we weer een topdag gehad. Persoonlijk vond ik het eten van een bijzondere klasse. Waar eet je zo uitgebreid en voor deze kwaliteit. Ik denk dat het nieuwe management op de goede weg is om ons weer in het clubhuis te krijgen. Ik verheug me om aankomende dinsdag weer een leuk toernooi te organiseren en met hen die dat ook wensen naderhand gezamenlijk te kunnen eten.
Zoals gebruikelijk zijn er tijdens de wedstrijd op hole 4 – 8 – 11 en 14 een prijs te behalen voor de neary. Voor de non – handicapers is er een balletje voor een par en voor de handicapers voor een birdie.
Aankomende zaterdag zal ik met Helmut het wedstrijdschema presenteren. De volgende spelers hebben zich aangemeld:
Gwen en Nico van Aalst , Chris van Bemmelen , Christine en Maurice Buol , Hennie van Wezenberg , Hans v/d Heijden , Richard Kern , Ulf Kling ,
Leny en Wim v/d Kooij , Helena Koomen , Santi , Luc en Karine Sienaert , Koos Stam , Helmut Treiber , Mieke en  Toon van Eijl , Rob Plag ,
Franz en Heidi Rodefeld , Rob en Hetty Snijders , Ruud van Velthuijsen , John en Jacqueline Verschuren , Ruth Yahya , Greta Biersteker en Peter v/d Mee , familie Siemons, Marianne en Dirk v.d. Mark, Trees v. Pinxten.

Met vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen