Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Donnerstag, 27. Februar 2014



Beste golfvrienden,

Per eind februari hebben de musketiers besloten wat kleine aanpassingen in te voeren binnen ons clubgebeuren. Het belangrijkste blijft natuurlijk dat gezelligheid en spelvreugde hoog in ons vaandel staat. De aankomende maanden willen we gaan bekijken hoe onze nieuwe ideeën gaan uitwerken en/of we verder gaan op de ingeslagen weg. Wat gaan we doen????
We gaan een onderverdeling maken tussen 2 categorieën qua handicaps maar niet meer met een onderverdeling in seksen bij wedstrijden met Stableford verrekening. Bij elke wedstrijd geven wij aan wat de scheidslijn is qua handicap. Deze kan per keer veranderen daar er een grote verscheidenheid is van spelers die zich aanmelden en met hun niveau van spelen. Voorts is er besloten dat de hoogste handicap 36.0 is. Belangrijk is dat wanneer u niet meer kunt scoren u netjes uw bal opneemt en de voortgang van het spel en evenzo voor diegene die in de flights achter u lopen niet stagneert. Voor de dagen met spelletjes maakt uw handicap  niet uit en is het socialiseren na het golfen ook een leuk issue.
Wat echter wel van belang is te weten dat Helmut en ik door de tijd heen altijd ons best hebben gedaan om met de buggies een soort van minister van financiën te zijn. Bij shot gun was het dus altijd zo, dat de buggies naar hole 15 en 16 gestuurd moesten! worden. Daar stappen wij nu van af. Het is bijna ondoenlijk om dan naar ieders tevredenheid een goede startindeling te maken. Men kan ook met de auto naar de ingang van hole 15 rijden wanneer men wenst te lopen. Vanaf daar starten of naar hole 16 lopen behoort ook tot de mogelijkheden. Dat wordt onze nieuwe insteek. Hierdoor wordt het voor ons eenvoudiger flights samen te kunnen stellen, echter kan het dan wel gebeuren dat u misschien alleen in een buggie zit.

Namens de musketiers groet ik u,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen