Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 13. April 2015



Beste golfvrienden,

Op dinsdag de 21ste april hebben we onze club dag. We hebben als spelvorm “De regenboog” gekozen. Er komt voor de mannen als voor de vrouwen een eigen score rangschikking. Dit i.v.m. de moeilijkheidsgraad van dit spel. Wat is de bedoeling? Iedere speler heeft 4 afslagen naar keus op de tee van rood , blauw , geel en wit. De 2 overgebleven afslagen mag u naar eigen keus maken op welke tee u die wilt maken. De verrekening gaat op basis van Stableford.
Het is begrijpelijk dat de scores voor de dames zeker lager zullen uitvallen maar het afslaan van de witte tee zal voor vele mannen ook een forse opdracht zijn. Er zullen weer de gebruikelijk prijzen zijn voor de nearies, de birdies en de parren. In het weekend bij de presentatie van de wedstrijdindeling zullen we vermelden welke eindklasseringen goed zijn voor een fles wijn. De starttijd is om 8.56 uur. Tot dusver hebben we de mogelijkheid om 6 flights in te delen.
Vanwege het perfecte maar wel iets duurdere eten van de laatste keer in het clubhuis is in gemeenschappelijk overleg besloten om het wederom te doen.
De volgende spelers hebben zich aangemeld: Daniel Aubry , Chris van Bemmelen , Greta Biersteker , Christine en Maurice Buol , Hans Hoogendoorn , Richard Kern , Henk Kramers , Elly Maessen , Peter v/d Mee , Santi , Gerard Sluimer , Koos Stam , Helmut Treiber , Ruud van Velthuijsen , Alie en Gerard Boekhorst ,Eddy Verschaeren , Robin en Crista Binneweg, Jeanette en Joep Malestein, José en Rob Plag, en Ger Tegelaar
Met vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen