Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 26. Februar 2018

Beste golfvrienden,

Nogmaals dank voor alle leuke reacties na het fantastische jaarfeest van onze club in Hotel Bonalba. Het was super en het geeft Helmut en mij de energie om door te gaan met de organisatie van onze clubdagen.
Jammer genoeg zijn we op de laatste speeldag wel geconfronteerd met het nieuwe betaling regime op Golf Bonalba. We zijn op dit moment aangeland in het hoog seizoen. Dit houdt in dat de prijzen op alle golfbanen in deze omgeving drastisch omhoog zijn gegaan. Zo ook de green fee op Bonalba en de prijzen van de buggy’s. Voor hen die afhankelijk zijn van vouchers kunnen nu bij Golf Med met hun site www.golfmed.es hun licht opdoen over de prijzen van de diverse golfbanen. Op dit moment kunt u een green fee afnemen voor Bonalba voor 45€ p.p. en een buggy voor 25€. Op Bonalba zijn de kosten voor het hoog seizoen nu 58,50€ om 28€ . U kunt wel goedkoper uit zijn wanneer een vriend of een kennis die lid is van de Bonalba Golfclub u wil introduceren. Deze leden hebben slechts een beperkt quotum om te introduceren en zullen daar ongetwijfeld secuur mee omgaan . Aankomende speeldag wil ik gaarne een open discussie hierover aangaan hoe we wellicht gezamenlijk dit probleem kunnen tackelen. Feit blijft wel dat het allemaal duurder zal gaan worden. Voor hen die zich hebben opgegeven voor aankomende dinsdag en verdere uitleg behoeven over de kosten mogen mij bellen. Dit ter voorkoming dat op het laatste moment er veranderingen moeten komen in de indeling van de wedstrijd.
Dinsdag 06.03.2018 hebben we al weer de derde dag van The Gouda Art Gallery Competition 2018. U moet vier keer hebben deelgenomen om in aanmerking te komen voor de mooie prijzen die onze sponsor ter beschikking stelt. Zoals u heeft kunnen lezen heeft hij zich tot aan het eind van zijn leven aan ons verbonden en wij zijn Koos Stam daar zeer dankbaar voor. Hetgeen we dit seizoen gaan veranderen zijn de prijzen voor de birdies en de parren. We zijn een lowbudgetclub en de kas is bijkans leeg na ons feestje. We doen niet aan lidmaatschap bijdrage zoals gebruikelijk is op alle andere clubs op Bonalba en willen op een verantwoorde wijze onze broek op houden. Daarom geven we voor de handicappers met een birdie en voor de non-handicappers met een par op de par 3 holes één balletje weg. De prijzen voor de nearies blijven behouden. Na de prijsuitreiking op 06.03.2018 gaan we eten bij Els Foguers de Pablo. Het menu komt spoedig op het blog . Ik hoop dat u dan ook snel uw keuze kan maken wat u wilt eten en dat voor zondagmiddag door kunt geven wanneer u deel wilt nemen.
Tot op heden hebben de volgende spelers zich opgegeven: Ton Ariaans, Valerie en Diane Sienaert, Daniel Aubry, Jacques Bardot, Chris van Bemmelen, Greta Biersteker, Dominique Billaud, Christine en Maurice Buol, Jean Charles Collini, Caroline en Gilles Delembre, Karine de Goedt,  Pascal Guy, Klaas en Gerda Klasens, Guy Letort, Peter v/d Mee, Elsie en Erik Paesmans, Luc Sienaert, Jan en Thea van Spellen, Koos Stam, Luc Verhaegen, Georges Viard, Hans Hoogendoorn, Rejanne Le Borgne, Carol en Henri Roudot, Jean Jacques en Nicole Henaff, Jean Alain, Alain Castain, Santi Hung, Chantal Guy, Jean Claude Lacotte.

Mede namens Helmut Treiber groet ik u,

Chris van Bemmelen  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen