Beste
golfvrienden,
Aankomende
dinsdag hebben we om 8.40 uur onze eerste afslagtijd op tee 1 voor The Gouda
Art Galery Competition voor de maand oktober. Er zijn nog 3 maanden om uw
positie op de ranglijsten te verbeteren. In februari, waarschijnlijk de derde
dinsdag , zal Koos weer zijn fantastische prijzen aan de winnaars overhandigen.
Voor dinsdag zijn er weer de gebruikelijke prijzen. Hoeveel flessen wijn er
worden uitgedeeld wordt bij de wedstrijdindeling bekend gemaakt. Voor Helmut en
mij is het wenselijk dat wanneer u niet kunt spelen dit vrijdag voor de
wedstrijd kenbaar wilt maken. Afgelopen weekend hebben we 4 x onze
wedstrijdindeling moeten veranderen. Ik kan u zeggen dat dit bij ons beiden
ergernis veroorzaakt want je denkt dat je het reeds goed geregeld hebt. Een aantal
keren wederom de indeling veranderen kost tijd en geeft ons werk geen “bust”.
Hopelijk kan u er rekening mee houden. Voorts is het van belang dat u moet
proberen de voor u spelende flight niet uit het oog te verliezen. Nu is het nog
rustig op de baan, maar in de toekomst is het mogelijk dat op ons Bonalba u
verplicht wordt om een hole door te lopen wanneer u geen aansluiting weet te
houden met de flight voor u. Na de prijsuitreiking heeft Michel Le Borgne het
eten geregeld bij Papagayo in Campelo. Het menu staat op het blog. Wanneer u
mee wilt eten , geef dan aan Helmut of Chris uw keuze door wat u wilt eten.
De volgende
spelers hebben zich opgegeven: Klaas Jan Blauw , Ton Ariaans , Daniel Aubry ,
Marcel Barink , Greta Biersteker , Christine en Maurice Buol , Jean Charles
Colini , Leo Gemperle , Michelle en Peter Hasell , Robert Heyens , Hans
Hoogendoorn , Gregor en Ria Janzing , Klaas Klasens , Wim Krosenbrink
, Michel en Rejane Le Borgne , Peter v/d Mee , Elsie en Erik Paesmans , Rein
Pluylaar , Luc Sienaert , Koos Stam , Andrea Strauss , Helmut Treiber , Harry
Vermeegen , Chris van Bemmelen , Ariane Scheurkogel , Helena Koomen , Wil en
Rob Vuijk , Winfried Zempel , Sonja en Ivo Christoffels.
Met de
vriendelijke groeten,
Helmut Treiber en
Chris van Bemmelen
Menu Papagayo 01.10.2019
Ensalada mixta
para todos
1.plato
-melón con
jamón
-sopa de
verduras
-tomate con
mozarrella
-queso
frito
-lacón
preparado
——————————————-
2.plato
-salmon
plancha
-entrecote
gallega
-merluza salsa
verde
-pechuga de pollo
——————————————
Postre,café,bebida
21€/persona
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen