Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Dienstag, 25. Februar 2020

Beste golfvrienden,
Dinsdag 03.03.2020 hebben we onze derde ronde in The Gouda Art Gallery Competition voor het jaar 2020. Nogmaals wil ik Koos Stam bedanken voor zijn geweldige prijzen die hij dit jaar wederom beschikbaar stelden. We hadden een fantastische dag en het “WAT IS HET HIER GEZELLIG” zorgde mede voor de goede sfeer. Ook het cabaret van Greta , Karine en Liliane met muzikale ondersteuning van Peter v/d Mee was perfect. Helmut en ik zijn blij verrast met ons mooie cadeau. We zullen er weer lekker van uit eten. Het Indonesisch eten is ook in de smaak gevallen. Zeker bij de Nederlanders want er worden reeds nieuwe boekingen gemaakt.
Op 3 maart starten we om 8.40 uur en zullen er weer de gebruikelijke prijzen zijn hetgeen bij de wedstrijdindeling zal worden aangegeven. Het eten na de wedstijd zal in Campello zijn bij de Italiaan Toscane aan de boulevard. Het menu staat op het blog. Wanneer u mee wilt eten geeft u dan uw keuzen aan voor aankomende zaterdag aan het blog maar het liefst aan Chris voor zondagmiddag 12 uur.
De volgende spelers hebben zich ingeschreven : Hans Hoogendoorn , Jacques Bardot , Ton Ariaans , Marcel Barink , Chris van Bemmelen ,  Maurice en Christine Buol , Jean Charles Colini , Gilles en Caroline Delembre , Chantal Guy , Marylou en Pascal Guy , Robert en Lief Heyens , Santi Hung , Gerda en Klaas Klasens , Helena Koomen , Wim Krosenbrink , Jean Claude Lacotte , Peter v/d Mee , Erik en Elsie Paesmans , Carole en Henri Roudaut , Luc Sienaert , Koos Stam , Andrea Straus , Helmut Treiber , Harry Vermeegen en Sandra Woodfine, Ignace Boesmans, Dominique Billaud, Leo Gemperle.


Met de vriendelijke groeten,

Helmut Treiber en Chris van Bemmelen 



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen