Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Donnerstag, 19. September 2013



Beste golfvrienden,

Voor aankomende dinsdag staat er weer een speeldag van onze club op het programma. Zoals gebruikelijk spelen we dan een wedstrijd met de speelvorm Stableford. De indeling van de flights volgt aankomend weekend. De starttijd is om 9.20 uur onder shotgun, dus gaarne om 8.45uur aanwezig.Tot dusver hebben de volgende spelers zich aangemeld.
Ton Ariaans, Chris van Bemmelen, Alie en Gerard Boekhorst, Christine en Maurice Buol, Hans v/d Heijden, Hans Hoogendoorn, Ulf Kling, Helena Koomen, Henk Kramers, Rob en José Plag, Santi, Jan Smudde, Koos Stam, Helmut Treiber, Errol Trumpie, Ruud van Velthuijsen, Dirk en Marianne v/d Mark, Ton Visser en Angelique Dickers, Ron van Looy, Trees van Pinxten, Gerard Fokke, Gerard Sluimer en Elly Maas, Ton van Santen en Joep en Jeanette Malenstein, Carel Str v Schijndel, Gertha Musters,  Odulf Beijk, Frits en Ineke Muns, Rob en Hetty Snijders,  Rob v.d. Winkel, Fred en Nel Giesbers.
.
Na het golfen is er weer de mogelijkheid om gezamenlijk te eten in het clubhuis. Helmut en ik hebben reeds gevraagd of de kwaliteit van het eten hetzelfde mag zijn maar dat de porties wat kleiner mogen zijn. Voor 15 Euro hadden we een perfect diner echter van het aangebodene had een normaal mens wel 2 tot 3 dagen kunnen eten. Ze hebben ons buitengewoon willen verwennen.
Mochten wij mensen vergeten zijn wilt u zich dan zo spoedig mogelijk aanmelden.
Met vriendelijke groeten ook namens Helmut,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen