Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Montag, 10. Oktober 2016

Beste golfvrienden ,

Dinsdag 18 oktober om 8.48 uur hebben we met onze club weer de spelletjes dag . Helmut en ik gaan nog in overleg met onze goeroe  Greta wat wellicht iets nieuws zou kunnen zijn om deze dag tot een toppertje te maken. U hoort bij de volgende berichtgeving wat het zal worden.
Voorts vind ik het leuk om te melden dat er bij het opstarten voor ons team in de league er kleine stapjes voorwaarts worden gemaakt . Ik vind het ook bijzonder leuk dat Henk Bron , de tongspecialist in zijn restaurant Alegria in Campello , ook met ons mee gaat spelen. Sponsoring is op dit moment een item waaraan nog super hard gewerkt moet worden. Het is van groot belang dat halve of hele toezeggingen geeffectueerd gaan worden en/of sommige ook samengevoegd kunnen worden. Als pensionado ga ik proberen, net als vroeger , goede deals te sluiten met de sponsoren waarbij iedereen zijn goede exposure zal krijgen.
Voor de wedstrijd van 18.10.2016 hebben de volgende spelers zich opgegeven : Anneke en John Jansen , Gerda en Klaas Klasens , Eddy Verschaeren , Jan en Thea van Spellen , Ton Ariaans , Daniel Aubry , Chris van Bemmelen ,Alie en Gerard Boekhorst , Christine en Maurice Buol , Hans Hoogendoorn , Santi Hung , Fons de Jong , Michel en Rejane le Borgne , Peter v/d Mee , Gertha Musters en Odulf Beijk ,Rob van Holten  , Koos Stam , Ruud van Velthuijsen , Marian en Thymen Titzing, Diny en Johan Draaijer, Nel en Fred Giesbers, Ivo Christoffels, Heidi en Tony Dewavrin, Gunther Bakker en hopelijk ook weer Helmut Treiber en Greta Biersteker die beiden terug hopen te komen van een blessure .

Met de vriendelijke groeten,

Chris van Bemmelen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen