Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Mittwoch, 5. Oktober 2016


Beste golfvrienden ,

Vandaag hebben we weer een super gezellige dag gehad. Santi was de superieure kampioen van vandaag . Hij heeft ons vandaag allen zijn hielen laten zien maar ik weet ook dat hij weer klaar staat om de beste “Peking eend” van Campello op uw tafel te serveren. 41 punten spelen is formidabel!!!!
Wat eventueel wenselijk is om op te nemen in uw agenda is dat wij op de derde dinsdag in februari 2017 wederom ons feestje willen gaan houden in Hotel Bonalba. Op die dag zal onze sponsor de prijzen uitdelen aan de winnaars in de verschillende competities. We gaan weer proberen er een leuk feest van te maken. Bij de herinneringen aan afgelopen februari wil je dit feest niet missen. Deze keer is het wel zo dat de sponsoring van de club komt te vervallen daar de clubkas dat niet meer toelaat. Ofwel het wordt iet wat duurder!!!! Maar het zal de pret niet drukken.
Voorts is het zo dat we door de federacion Valenciana gevraagd zijn om reeds spoedig mee te doen aan hun League competitie. Voor ons was de insteek dat we dit per september 2017 wilden gaan doen. Op dit moment zijn we aan het monsteren wie daaraan mee zouden willen doen. Via het blog kunt u zich aanmelden. Het is echter wel gewenst dat u op kort termijn lid wordt van de federatie. Dit houdt weer in dat u geen verzekeringspremie hoeft te betalen.
Met de vriendelijke groeten,

Helmut en Chris.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen